El Parc d’Atraccions Tibidabo estrena la primera atracció de realitat virtual de Catalunya

L’atracció Virtual Express serà la nova sensació d’aquest estiu i una mostra més de l’aposta que fa el Parc, per a la innovació i la tecnologia més pionera.

 

Un nou espectacle de mapping nocturn, les fonts d’aigua interactives i la tornada del mític Avió complementen les novetats de la temporada d’estiu

 

L’atracció Virtual Express és una nova aventura de realitat virtual com mai abans s’havia experimentat. Per primera vegada a Catalunya es combina l’experiència de pujar al tren ràpid de sempre amb la visualització d’una pel·lícula en 3 dimensions creada especialment pel Parc, amb la tecnologia més pionera.

 

Durant el viatge, els visitants experimentaran un món 3D animat que coincideix perfectament amb el recorregut del tren ràpid que no deixarà a ningú indiferent.

 

Més novetats estiuenques i nou horari: a l’agost, cada dia obert d’11h a 23h

 

Aquest estiu, el Parc presenta altres novetats com l’espectacle de mapping nocturn amb les Mascotes del Parc, que combina les tècniques més avançades de làser i mapping. L’espectacle fa un recorregut per les diferents corrents artístiques que han marcat la història de Barcelona, un pla ideal per viure durant les nits d’estiu, amb la ciutat de fons il·luminada.

 

Les fonts d’aigua interactives també son un bon al·licient per visitar el Parc: de lliure accés per a tothom, els usuaris hi poden interactuar gràcies a la detecció del moviment. Més de 50 sortides d’aigua que refresquen a grans i petits.

 

 

La tornada de l’emblemàtic Avió el passat mes de juny ha donat encara més vida al Parc, que ha estat des del gener sense aquesta mítica atracció. Una rèplica gairebé exacta del primer avió que al 1927 feia el recorregut Barcelona – Madrid. L’Avió es va inaugurar el 23 de setembre del 1928, només uns mesos després.

 

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22230878&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1

  • MÁS NOTICIAS